מרכיבים:
לפי כוס חד פעמית לשתייה קרה
- 3.5 כוסות קמח
- 2 כפיות אבקת אפייה
- 2 סוכר וניל
- 3/4 כוס סוכר
- חלמון ביצה (צהוב)
- 200 גרם חמאה (לפרווה מחמאה)
למילוי וקישוט: ריבה ואבקת סוכר
אופן ההכנה:
1.לשים את כל מרכיבי הבצק לבצק אחיד וחלק, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
2.מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה.
3.קורצים מהבצק המרודד עוגיות באיזו צורה שרוצים. במחצית מהעוגיות חורצים צורה קטנה (אלה יהיו העוגיות העליונות).
4.מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים 11 דקות, מצננים.
5.מסדרים בזוגות, מורחים בנדיבות את כל העוגיות ללא החור בריבה ומניחים את העוגיות עם החור.
מפזרים אבקת סוכר ושומרים בכלי אטום עד שבועיים.
חג שמח – סיון?
NINI – עוגות וקינוחים
050-9331389
תגובות פייסבוק