• 4 כוסות מים
• 2 כוסות שמנת להקצפה
(לפרווה חלב קוקוס, חלב סויה)
• 1 כוס קורנפלור
• 2/3 כוס סוכר
• 1 כפית מי ורדים
• כוסות, בוטנים קלויים, קוקוס
לסירופ:
• 1 קילו סוכר
• 4 כוסות מים
• 1 כפית מי ורדים
• צבע מאכל אדום
אופן ההכנה:
- מביאים לרתיחה מים וסוכר.
- בקערה נפרדת טורפים שמנת, קורנפלור ומי ורדים
מוסיפים לתערובת הרתוחה. - מבשלים עד הסמכה, מוזגים לכוסות ומקררים.
4.לסירופ מרתיחים הכל יחד ומצננים.
להגשה:
מפזרים קוקוס, בוטנים קצוצים וסירופ לפי הטעם.
- אני אוהבת למלא את הסירופ בפיפטות – ניתן להשיג בכל חנויות חד פעמי/ אפייה.
בברכת חג שמח וכשר
סיון מונסה – קונדיטורית
N I N I – עוגות וקינוחים
050-9331389https://ninicakes.co.il
תגובות פייסבוק