כשר לפסח: מלבי קליל ומרענן


• 4 כוסות מים
• 2 כוסות שמנת להקצפה
(לפרווה חלב קוקוס, חלב סויה)
• 1 כוס קורנפלור
• 2/3 כוס סוכר
• 1 כפית מי ורדים
• כוסות, בוטנים קלויים, קוקוס
לסירופ:
• 1 קילו סוכר
• 4 כוסות מים
• 1 כפית מי ורדים
• צבע מאכל אדום
אופן ההכנה:

  1. מביאים לרתיחה מים וסוכר.
  2. בקערה נפרדת טורפים שמנת, קורנפלור ומי ורדים
    מוסיפים לתערובת הרתוחה.
  3. מבשלים עד הסמכה, מוזגים לכוסות ומקררים.
    4.לסירופ מרתיחים הכל יחד ומצננים.
    להגשה:
    מפזרים קוקוס, בוטנים קצוצים וסירופ לפי הטעם.
תגובות פייסבוק