מתכון למג'דרה

מצרכים:

איך מכינים:
משרים את העדשים לחצי שעה במים
מבשלים ללא מלח עד שהעדשים מתרככות אך לא יותר מידי.
מבשלים את האורז במים מלח ומעט שמן – על כל כוס אורז 1 1/2 כוס מים.
חותכים את הבצלים לקוביות קטנות, מטגנים בשמן עד שמזהיבים, מאחדים את כל המרכיבים מערבבים היטב אך בקלות בכדי לא לשבור את האורז ולמעוך את העדשים.
מלח ופלפל לפי הטעם, יש שמוסיפים מעט כמון, אישית אני אוהבת את הטעמים הטבעיים .
מאוד טעים לאכול עם יוגורט, יוגורט עם טחינה, או טחינה לבד, סלט ירקות ליד או סתם מלפפונים ירוקים טריים.
בתאבון?

תגובות פייסבוק