רוחות הסתיו שמנשבות מביאות איתן את הרצון לאוכל חם. הפעם התחשק לי להכין קדרה זולה מלאה בירקות ובטעמי סתיו.
מה צריך
- 250 גרם חזה עוף 7.50₪
- 3 כפות שמן זית
- 1בצל יבש
- 1 פלפל אדום
- 1 קישוא
- 3 גזרים
- חתיכת דלעת של 250 גרם
- 4-5 עלי סלרי קצוצים
- 2 עגבניות
- 1 כוס אפונה קפואה
- 1 כוס פתיתים
- כל המוצרים אינם עולים על 7.50 ₪ כך שהמנה היא עלות של 15₪
- 11/2 כוסות מים
- כפית וחצי מלח גס
- 1/2 כפית פלפל שחור
איך מכינים
את חתיכות חזה העוף מטגנים בשמן הזית עד שהם משנים מעט את הצבע. מעבירים לצלחת ובאותו השמן מטגנים קלות את הבצל את הפלפל הגזר הדלעת הקישוא הסלרי העגבניות ואפונה לפי הסדר שרשום. מחזירים את הבשר לסיר מוסיפים את המים ואת המלח והפלפל אחרי שרתח מבשלים על אש קטנה כ-20 דקות.
אז מוסיפים את הפתיתים לעוד 15 דקות ומתקנים תיבול. יצא טעים מעט חריף ,חם ומשביע ?
בתאבון?
תגובות פייסבוק