מתכון לקדירה סתווית

רוחות הסתיו שמנשבות מביאות איתן את הרצון לאוכל חם. הפעם התחשק לי להכין קדרה זולה מלאה בירקות ובטעמי סתיו.

מה צריך

איך מכינים
את חתיכות חזה העוף מטגנים בשמן הזית עד שהם משנים מעט את הצבע. מעבירים לצלחת ובאותו השמן מטגנים קלות את הבצל את הפלפל הגזר הדלעת הקישוא הסלרי העגבניות ואפונה לפי הסדר שרשום. מחזירים את הבשר לסיר מוסיפים את המים ואת המלח והפלפל אחרי שרתח מבשלים על אש קטנה כ-20 דקות.
אז מוסיפים את הפתיתים לעוד 15 דקות ומתקנים תיבול. יצא טעים מעט חריף ,חם ומשביע ?
בתאבון?

תגובות פייסבוק